Interviews

In deze bijzondere tijden waarin we niet meer gemeente kunnen zijn zoals we gewoon waren en de wereld om ons heen steunt op de wetenschap en geneeskunde kunnen wij vertrouwen op onze Rots en Schild, " Jezus"!

Ik zal op deze pagina een aantal interviews zetten met broeders en zusters die ons ook kennen als gemeente en ik vroeg hun of ze een boodschap hebben voor ons in deze tijd.

Cecilio Maria

Mijn vader ( Roberto) en voorganger van de gemeente te Landen voor meer dan 40 jaar.  

Marco Koffeman

Interview met Marco Koffeman hij is CEO van MATC in Nederland en verteld over zijn ervaringen in coronatijden.

Wout Van wijngaarden

Interview met Wout van Wijngaarden verbonden in het werk als oudste in de VEG gemeente Herentals en bestuurslid van de VEG. Schrijver van het dagboek " De erfenis" en spreker van Godswoord op tal van gelegenheden. Hier is zijn website .

David Buntinx

Interview met David Buntinx actief in christelijk Vlaanderen bij de EAV en VEG , vader van 4 kinderen en samen met zijn vrouw geeft hij thuis onderwijs, wat in deze tijd een uitdaging is voor alle gezinnen in ons land.

Christiaan Van Dorp

Interview met Christiaan Van Dorp. Hij is actief bij De 4e Musketier België https://4mbe.com. Hij geeft een aantal tips voor mannen in corona-tijden. Hij verwacht samen met zijn vrouw hun eerste kindje en is actief in het onderwijs.

Dennis Van Den Bergh

Interview met Dennis Van Den Bergh hij is voorganger in de gemeente Herentals "De Levende Hoop".

https://www.levendehoop.be